eNyT v. 26/2022

Bill Gates är ”inte välkommen” i North Dakota

 Miljardären Bill Gates anses vara den största ägaren av jordbruksmark i USA. Detta placerar honom i en ”unik position för att skada konventionellt jordbruk”, enligt en spansk tidning. Motståndet växer också i delstaten North Dakota.

Det franska parlamentsvalet: Historiskt resultat för Rassemblement National

 Dagarna efter den första omgången av presidentvalet den 23 april 2017, där Emmanuel Macron fick 24,01 procent av rösterna medan Marine Le Pen, som kom på andra plats, fick 21,30 procent, förklarade Emmanuel Macron i en tweet den 4 maj 2017: ”Jag vill utrota den ilska som Front National livnär sig på”.

Astronomer tänker om radikalt gällande planeternas tillkomst

 Observationer av avlägsna planeter har tvingat fram en nästan total omvärdering av historien bakom vårt eget solsystem. De klassiska teorierna, som man utgått från i decennier, om hur planeter kommer till motsägs av observationer.

Européerna vill ha fred

 Även om det skulle vara på bekostnad av Ukraina föredrar 35 procent av européerna fred med Ryssland och endast 22 procent stöder en fortsättning av kriget fram till ett ryskt nederlag. Utöver det ökar klyftorna i EU och hotar enigheten.

Poliser ljög ihop falsk brottsanklagelse mot 42-årig man – döms nu till fängelse och får sparken

 Två poliser dömdes den 21 juni av Lunds tingsrätt till ett års fängelse för misshandel, falsk angivelse, olaga frihetsberövande samt hemfridsbrott efter att ha fabricerat ihop en brottsanklagelse mot en 42-årig man från Landskrona om att denne ska ha hotat att döda poliserna vid ingripande i bostaden. Förutom fängelse och skadestånd kommer poliserna att förlora sina jobb. I domen som Nya Tider tagit del av kan man också läsa russofoba uttalanden som en av poliserna ska ha gjort i en privat chattgrupp och därmed anspelat på att den 42-årige mannen ursprungligen kommer från Ryssland.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

NyT48web-thumbnail
Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.