Christer Ericsson

Artiklar av Christer Ericsson

Klimatkartor manipuleras för att förleda allmänheten

Klimatkartor manipuleras för att förleda allmänheten

🟠 Klimatbluffen. Den statliga amerikanska vetenskapsorganisationen NOAA släppte i maj mycket avslöjande klimatkartor som visar medeltemperaturen över hela världen under april månad i förhållande till klimatnormalen. Inte bara avviker de markant från otaliga länders officiella temperaturdata för april, som visade att vårmånaden var kyligare än normalt, utan de motsäger dessutom varandra trots att de utgår från exakt samma mätdata. Nya Tider avslöjar här hur siffrorna förvanskas och att det finns två parallella kartor, en för forskarna och en grovt bedräglig som visas för allmänheten.

New York börjar spåra invånarnas matinköp

New York börjar spåra invånarnas matinköp

🟠 Matövervakning för att nå klimatmålen i Agenda 2030. New Yorks borgmästare vill få invånarna att äta mindre biff för klimatets skull. Staden New York kommer därför att börja spåra koldioxidavtrycket från hushållens matkonsumtion och sätta gränser för hur mycket rött kött som får serveras i stadens offentliga institutioner. Detta görs som en del av ett omfattande klimat­initiativ för att uppnå en 33-procentig minskning av koldioxidutsläppen från mat innan år 2030 och netto noll till år 2050.

Kaliforniens vägar förblir oframkomliga

Kaliforniens vägar förblir oframkomliga

🟠 Snökaos i USA. Efter en exempellöst snörik vinter över stora delar av norra halvklotet, och då inte minst USA:s västra delstater, visar det sig nu att höglänta områden i exempelvis Kalifornien kommer att förbli snötäckta långt in i sommaren. Det är så mycket snö att vägar – trots nu plusgrader och tö – kan plogas klart tidigast i juli. Flera amerikanska delstater tvingas att drastiskt höja sina snöröjningsbudgetar till nästa vinter, efter att nuvarande budgetar inte tillnärmelsevis räcker till. Etablissemanget och dess media tiger om denna verklighet och fortsätter istället att sprida skrämselpropaganda om en påstådd global uppvärmning.

Ny hatlag hotar rättssäkerheten –	skyldig tills motsatsen bevisats

Ny hatlag hotar rättssäkerheten – skyldig tills motsatsen bevisats

🟠 Yttrandefriheten allvarligt hotad på Irland. Underhuset i det irländska parlamentet har antagit en av de mest drakoniska hatlagarna i västvärlden. En lag så radikal att den till och med kan göra det straffbart att inneha ”hatiskt material” i privata ägo – även om det aldrig har offentliggjorts. Går lagen igenom i senaten så måste irländarna kunna bevisa att ”hatmaterialet” uteslutande var för personligt bruk. Polisen ges långtgående befogenheter att genomföra husrannsakan samt snoka i mobil­telefoner och datorer. En irländsk senator slår larm och uppmanar befolkningen att stoppa lagen innan senaten röstar igenom den om några veckor.

Rekordkall och snöig vår världen över

Rekordkall och snöig vår världen över

🟠 Köldvana mongoler vädjar om hjälp. Köld- och snörekord har satts över hela världen denna vintersäsong och sedan nu under våren. Samtliga kontinenter har fått uppleva kyla och nederbörd som kraftigt avviker från klimatnormaler, genomsnittet från tre decennier vilka kan skilja i olika länder. Nya Tider granskar temperatur-, snö- och isdata för april och maj från runt om i världen och presenterar i denna analys ett axplock. Vi finner mycket avslöjande data, vilken bland visar att klimatetablissemanget och systemmedia förlett allmänheten om minskande isar på Nordpolen.

WHO ges långtgående makt i kommande bindande fördrag

WHO ges långtgående makt i kommande bindande fördrag

🟠 Bortom allmänhetens kännedom. Det nya WHO-fördraget om pandemiberedskap kommer, om det godkänns, att ge Världshälsoorganisationen långtgående maktbefogenheter att globalt diktera vilka åtgärder som nationer måste vidta. Det gäller allt från restriktioner och nedstängningar till vårdinsatser och vacciner, vilket kan inkludera globalt vaccintvång. WHO kommer att omvandlas från en rådgivande hälsoorganisation under FN till ett teknokratiskt globalt ”styrande organ”, som nu går under arbetsnamnet WHO CA+. Organisationen kommer att ha presidenter och vicepresidenter som ges sista ordet. Trots att WHO och ”Det styrande organet” kommer att bli ett överstatligt maktorgan som kommer kunna diktera alla nationers folkhälsoinsatser förblir etablissemangets politiker och media tysta om det. Nya Tider tittar här närmare på det föreslagna fördraget.

Vårdpersonal beordrades att inte ge handikappade livsnödvändig vård

Vårdpersonal beordrades att inte ge handikappade livsnödvändig vård

🟠 Fler än 4 av 5 coviddöda var funktionshindrade. Rapporter och statistik från Storbritannien målar upp en lika okänd som grym bild från covidpandemin. Även om den var betydligt mindre dödlig än de skräckscenarier som inledningsvis målades upp, så var den likväl mycket dödlig för en viss grupp – de med funktionshinder. De utgjorde mer än 80 procent av alla brittiska coviddöda. 3 300 procent fler handikappade kvinnor avled med covid än deras ej funktionshindrade systrar. Överrepresentationen bland de med inlärningssvårigheter var över 250 procent. Allt detta berodde på DNACPR-direktivet om att inte ge dessa grupper liv­räddande insatser eller ens sjukhusvård. Patienter och anhöriga pressades att acceptera detta, medan sjukvårdspersonal pressades att implementera det. Slutresultatet blev att minst 140 000 brittiska handikappade dog, dubbelt så många som dödades i Tredje rikets Eutanasiaprogram.

Våren har inletts med rekordkyla

Våren har inletts med rekordkyla

🟠 USA begravs under gigantiska snömassor. Rekordlåga vårtemperaturer har uppmätts i Sverige, Finland och många andra länder sedan våren inletts på norra halvklotet. Inte minst i USA har västliga delstater som Colorado, Utah, Nevada och Kalifornien drabbats hårt av ofattbara snömängder som på sina platser redan passerat 18 meter för säsongen. Det är så extremt att hela hus bokstavligen begravts och till och med skidanläggningar tvingats stänga på grund av för mycket snö. Systemmedia rapporterar sällan utanför de drabbade områdena och ofta på ett så bedräglig sätt att allmänheten hålls ovetandes om den stora omfattningen och trenden med allt fler extrema köld- och snörekord världen över.

Utlänningar ska såklart inte ges medborgarskap – bara tanken är skrattretande… utanför Väst

Utlänningar ska såklart inte ges medborgarskap – bara tanken är skrattretande… utanför Väst

🟠 LEDARE. Hur utlänningar i Sverige behandlas är ljusår från hur det går till i omvärlden och då inte minst utanför Europa och västvärlden. I Sverige har utlänningar mer rättigheter än infödda, som blivit lika otrygga som maktlösa i sitt eget land. Polisen är mer upptagen med att grilla korv åt kriminella invandrare, visa upp sig på sodomitfestivaler eller driva in skatt vid vägkanten än att lösa de allt fler och allvarliga brotten mot svenskar. Medborgarskap öses ut på lösa grunder och nästan inget brott är grovt nog för att rendera utvisning, som ändå nästan aldrig genomförs. Utanför Väst är verkligheten ofta den rakt motsatta.

Page 1 of 41 1 2 41

Nyhetsdygnet

Senaste numret

NyT22web-thumbnail
Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.