Christer Ericsson

Artiklar av Christer Ericsson

Social oro och massprotester står för dörren även i Europa

Social oro och massprotester står för dörren även i Europa

🟠 Energipriserna skenar. Inte mindre än tio tusen separata protester mot höjda energipriser ägde rum redan innan september, då protesterna eskalerade kraftigt runt om i Europa. Över hundra länder har sett växande oroligheter de senaste tre månaderna. Allt pekar nu på att de kommer att bli ännu mer frekventa och intensiva. Systemmedia mörkar då makthavarna fruktar utvecklingen. Levnadskostnaderna har nu stigit så dramatiskt att var tionde europé känner sig tvungen att hoppa över måltider. Tyskland förbereder sig för oroligheter genom att upprätta ett militärkommando med långtgående befogenheter i det fredstida civilsamhället – med coronan och Ukrainakriget som ursäkt.

Makthavarna förbereder sig på att slå ned folkligt missnöje

Makthavarna förbereder sig på att slå ned folkligt missnöje

🟠 EU:s president förklarar krig… mot demokratins fiender. Medan allt fler européer kämpar för att klara vardagen så talar tondöva politiker om klimatet, Ukraina och försvaret av demokratin – som de själva ignorerar. Politikernas förakt för folkviljan skapar förbittring, ilska och växande protester. Var fjärde britt tror inte att de kommer att kunna värma sina hem i vinter överhuvudtaget, och i Tyskland är elpriserna skyhöga redan innan ens kylan kommit. Från läckta dokument framkommer det att europeiska myndigheter fruktar den kommande vintern, att de tror brottsligheten kommer att öka dramatisk och inte minst förväntar de sig protester från desperata människor på grund av de skenande levnadskostnaderna. Flera länder ställer därför om till krigsekonomier och förbereder sig för att slå ned folkliga protester. Det kommande valet i Italien kan bli en vändpunkt.

”Krigets gud”: Artilleriet härskar återigen på slagfältet

”Krigets gud”: Artilleriet härskar återigen på slagfältet

🟠 MILITÄRANALYS. Kriget i Ukraina har nu pågått i över ett halvår med omfattande förstörelse och död. Det har inte utvecklat sig som någondera sidan trott eller hoppats på och har bjudit även militärexperter på många överraskningar. Artilleriet – inte luftstridskrafter – härskar på slagfältet, och kontras främst av spadar och hackor. Napoleonkrigen liksom första världskriget gör sig påminda. Vi påvisar okända styrkeförhållanden och anger fyra vapentyper som mer eller mindre går i graven med denna konflikt. Vi förutspår också vad som krävs för att tvinga ner ”Krigets gud”, artilleriet, från tronen.

Nedkylning på södra halvklotet

Nedkylning på södra halvklotet

🟠 Rekordkallt i Australien. Södra hemisfären kyls ner alltmer. Temperaturen på Sydpolen föll nyligen under -80 grader Celsius. Sammantaget med jordens allt svagare magnetfält och förändrade jetströmmar har det givit en ovanligt kall vinter på södra halvklotet. Samtliga kontinenter där har upplevt rekordmycket snö och kyla. Vi gör i denna klimatanalys nedslag på Sydpolen, i Sydafrika, Sydamerika och Australien för att återge några av följderna från denna rekordkyla som systemmedierna blundar för. Samtidigt framkommer det att klimatalarmisterna har fel igen – Stora barriärrevet växer så det knakar.

Deras klimatpropaganda avslöjas av kritiska forskare och medborgare

Deras klimatpropaganda avslöjas av kritiska forskare och medborgare

🟠 Globalistisk tankesmedja frustrerad. Globalisterna har myriader med mäktiga internationella organisationer och NGO:er till sitt förfogande. Dessa arbetar oförtrutet och ofta i det fördolda för att driva olika vitala delar av deras agenda framåt. Den idag viktigaste ”katalysatorn” för att kunna uppnå ”Den stora återställningen” av vår värld och radikalt förändra nästan alla aspekter av våra liv är den påstådda ”globala uppvärmningen” som den lilla människan beskylls för. En av dessa aktörer är den välfinansierade tanke­smedjan ISD, som fokuserar på att påverka de europeiska befolkningarna inom en rad områden. De har nyligen släppt en rapport som visar att globalisterna anser sig förlora propaganda- och informationskriget gällande klimatet. De motståndare som pekas ut som ”super-­spridare” av ”desinformation” överraskar på flera sätt.

Missvisande höga temperaturer från över 19 av 20 väderstationer i USA

Missvisande höga temperaturer från över 19 av 20 väderstationer i USA

🟠 Mätstationer med korrekt data ratas medvetet. Global uppvärmning på grund av människoskapade koldioxidutsläpp uppges inte bara vara vår tids största hot, utan ligger till grund för nästan samtliga större samhällsomvälvningar som globalisterna och deras handgångna nu påtvingar mänskligheten sedan 2020. En ny undersökning avslöjar nu att själva grundstenen till detta påstådda klimathot, ökad global medeltemperatur, i USA baseras på grovt missvisande mätdata. Inte mindre än cirka 96 procent av USA:s mätstationer i ett gammalt nätverk har rapporterat för höga temperaturer. Den felaktiga temperaturdatan ligger till grund för offi­ciell klimatstatistik som delges allmänheten. Detta trots att myndigheterna väl känner till problemet och dessutom vet att ett nytt nätverk som levererar korrekt mätdata finns att tillgå.

Mordet på landets ”skugg-shogun” Shinzo Abe väcker många frågor

Mordet på landets ”skugg-shogun” Shinzo Abe väcker många frågor

🟠 Kennedy-liknande attentat skakar Japan. Japans starke man och längst sittande premiärminister Shinzo Abe mördades i ett politiskt attentat den 8 juli. Innan han lämnade premiärministerposten för andra gången 2020, efter att sammanlagt ha suttit nästan nio år vid makten, var Abe avgörande för att ta Japan ur landets svåra ekonomiska kris. Han gjorde det med en egen ekonomisk policy, ”Abenomics”. Nationalisten och politiske balanskonstnären Abe ville också stärka Japans militärmakt efter decennier av pacifism som påtvingats landet efter det svidande nederlaget i Andra världskriget. Nya Tider tittar närmare på märkligheter avseende attentatet mot Abe, som i Väst uppfattades som en globalist, och upptäcker att japanerna tvärtom såg Abe som landets beskyddare mot globalisterna.

USA: Guvernör förutspår en sommar full av ”strömavbrott, förödelse och död”

USA: Guvernör förutspår en sommar full av ”strömavbrott, förödelse och död”

🟠 Detta kort efter att ha verkat för att stänga kraftverk. Guvernören Jay Inslee i Washington, USA, varnar i ett e-brev som chockat många för en sommar full av ”strömavbrott, förödelse och död”. Detta efter att han lagt ned kolkraftverk, verkar för avveckling av vattenkraft och i dagarna påtalade att gas som används för att värma hem och laga mat också är farligt. Många frågar sig nu varför han agerar som han gör och hur människor ska få sina energibehov tillgodosedda. Nya Tider granskar den vänsterliberale Inslee och upptäcker att han är ytterligare en västerländsk toppolitiker som på nästan alla områden driver på en tydlig globalistagenda – i klimatet, miljöns, hälsans och trygghetens namn.

Page 1 of 37 1 2 37

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.