Lars Ohlsson

Artiklar av Lars Ohlsson

SD Umeå om kommunens jämställdhets­- utskott: ”Ett överflöd av överklasskärringar”

SD Umeå om kommunens jämställdhets­- utskott: ”Ett överflöd av överklasskärringar”

🟠 Den 29 maj debatterades ett motionsförslag från Sverigedemokraterna i Umeås kommunfullmäktige om att lägga ned det kommunala jämställdhetsutskottet. SD:s gruppledare Lars Forsgren gick så långt att han beskrev det kvinnligt dominerade utskottet som en plats med ”ett överflöd av överklasskärringar som måste placeras”. Detta fick den socialdemokratiska fullmäktigeordföranden att ilskna till och avkräva Forsgren en ursäkt.

Efter ett år: Aggressiv invandrare åtalas för mordhot mot Gustav Kasselstrand

Efter ett år: Aggressiv invandrare åtalas för mordhot mot Gustav Kasselstrand

🟠 Belal Safi, en 20-åring från Malmö, åtalas nu för att den 1 maj 2022 ha mordhotat Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige. Det hela utspelade sig på Arlanda flygplats, och Kasselstrand filmade hela förloppet. Han säger i en kommentar till Nya Tider att han dels är missnöjd med hur lågprioriterat hans ärende var hos polismyndigheten, att han själv som medborgare fick tjata på polisen för att man skulle komma någon vart i utredningsarbetet men att han ändå nu är övertygad om att Safi kommer att dömas för olaga hot.

Vänsterextrem brevbärare eldade upp SD:s valmaterial

Vänsterextrem brevbärare eldade upp SD:s valmaterial

🟠 Sebastian Salazar från Johanneshov i Stockholm har utnyttjat sin timanställning vid PostNord för att stjäla Sverigedemokraternas valbrev som skulle delas ut till väljare inför valet förra året. Valfusket avslöjades av reportern Christian Peterson på Insikt24, som även infiltrerade en sluten vänsterextrem diskussionsgrupp på nätet för att kartlägga antidemokraterna. Vänsterextremisternas foton på brinnande SD-material som stulits av brevbäraren har nu lett till en utredning på PostNord.

Swebbtv:s vin slutsålt på knappt ett dygn

Swebbtv:s vin slutsålt på knappt ett dygn

🟠 INRIKES Det ekologiska rödvin som Swebbtv lanserade i början av maj och som retade gallfeber på Expo och andra systemmedier kunde den 22 maj börja beställas av svenska konsumenter på Systembolaget. Efterfrågan var dock så stor att lagret bara räckte knappt ett dygn. Swebbtv:s VD Mikael Willgert ber på den egna kanalens hemsida konsumenterna att hålla ut en kort tid, men konstaterar också att detta vin visar att det Swebbtv sysslar med nu utgör en folkrörelse för yttrandefrihet.

Uppmärksamheten kring Murhafs majblommor kan ge hela familjen uppehållstillstånd

Uppmärksamheten kring Murhafs majblommor kan ge hela familjen uppehållstillstånd

🟠 När den etiopiska kvinnan blev gravid i hemlandet passade hon på att invandra illegalt till Sverige. Här födde hon sonen Murhaf. Tre gånger har hon fått avslag på asylansökan, men det har inte hindrat henne att skaffa två barn till i Sverige. Familjen har nu bott i över 10 år på Migrationsverkets boenden som illegala invandrare. Men nu kan den långa väntan vara över. Efter en rasistisk kommentar på Twitter riktad mot sonen Murhaf, ser chansen för uppehållstillstånd större ut än någonsin. Många spekulerar nu i att Migrationsverket inte ens försökt att utvisa familjen under alla dessa år. ”Generellt går det att verkställa utvisningar till Etiopien”, skriver Migrationsverket i en kommentar till Nya Tider – ändå har man inte gjort det.

Karlström: ”Frihetsrörelsen måste enas kring minsta gemensamma nämnare”

Karlström: ”Frihetsrörelsen måste enas kring minsta gemensamma nämnare”

🟠 Den finlandssvenska vaccinkritikern Linda Karlström blev känd för en bredare allmänhet då hon i mars i år vann i domstol mot svenska staten. Rätten konstaterade att statstelevisionen kränkt hennes privatliv då hon svartmålades i dokumentären Vaccinkrigarna. I en intervju med Nya Tider berättar hon nu om gensvaret hon fått från vanliga svenskar samt sina tankar kring hur frihetsrörelsen skulle kunna åstadkomma förändring genom att sluta gräla om småsaker och istället försöka enas kring några få, viktiga kärnfrågor.

Reporter från Insikt24 konfronterade dragqueens på Dramaten – Liberalerna går i taket

Reporter från Insikt24 konfronterade dragqueens på Dramaten – Liberalerna går i taket

🟠 INRIKES Den 16 maj ägde rum en guidning av Kungliga dramatiska teaterns lokaler, ledd av två dragqueens, det vill säga transvestiter som klär sig i kvinnokläder. Guidningen riktade sig till småbarn, men med fanns också Liberalernas partiledare Johan Pehrson samt Paulina Brandberg, partikollega tillika jämställdhetsminister. När guidningen var över försökte Christian Peterson, reporter på mediekanalen Insikt24, ställa frågor till de två transvestiterna om varför de riktar sig till småbarn, något som inte uppskattades av Dramatens personal men också fick de bägge liberalerna att upphöja ett ramaskri.

Björn Söders passning till vänstern: ”Kulturkriget har börjat”

Björn Söders passning till vänstern: ”Kulturkriget har börjat”

🟠 SD-profilen Björn Söder har väckt ett ramaskri hos det kulturella och politiska etablissemanget, dominerat av vänsterliberala politiker och tyckare. Det var i en tweet från den 8 maj som han skrev att kulturkriget nu har börjat, och att ”den dekadenta vänsterns dominans av kulturen snart kommer att vara ett minne blott”. Bakgrunden var den häftiga ordväxling som uppstod i Agendas partiledardebatt dagen före, där SD-ledaren Jimmie Åkesson vågade ifrågasätta att skattepengar går till att transvestiter läser hbtq-sagor för småbarn.

Swebbtv lanserar ekologiskt lådvin

Swebbtv lanserar ekologiskt lådvin

🟠 INRIKES Den alternativa mediekanalen Swebbtv kommer inom kort att lansera ett ekologiskt lådvin som kommer att ingå i Systembolagets beställningssortiment från och med den 10 maj. Kanalens VD, Mikael Willgert, säger i en kommentar på den egna hemsidan att han hoppas att efterfrågan ska bli så stor så att vinet kan komma att ingå i det ordinarie sortimentet. Att Swebbtv börjar sälja vin under eget namn uppskattas dock inte av Expo som avkrävde Systembolaget en förklaring.

Page 1 of 67 1 2 67

Nyhetsdygnet

Senaste numret

NyT22web-thumbnail
Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.