Lennart Strandesjö

Artiklar av Lennart Strandesjö

Naturskyddsföreningen är hyckleriets mästare

Naturskyddsföreningen är hyckleriets mästare

🟠 KRÖNIKA Jag såg ett klipp med informationspropaganda från Naturskyddsföreningen. Där finns nu också deras nya och mycket välbetalda generalsekreterare Karin Lexén, med en månadslön på 85 000 kronor (april 2023). Hon borde väl i rimlighetens namn också bemöta viktiga frågeställningar om hur Naturskyddsföreningen skyddar MP:s inblandning i den allt mer växande importen och förbränningen av utländska sopor och avfall i Sveriges kommunala och privatägda kraftvärmeverk?

Det importerade avfallet och Miljöpartiets hyckleri

Det importerade avfallet och Miljöpartiets hyckleri

🟠 Jag säger då det! Föga förvånande så kommer nu rapporter om att de miljöskadliga utsläppen ökar i stället för att minska. Enligt SVT:s kartläggning av utsläppen har dessa ökat med drygt nio procent på några år, men orsakerna till detta är man försiktiga med att berätta om. Någon måste dock ikläda sig rollen som syndabockar, således ger man sig på sjöfarten som nu ställs i skottgluggen som den största miljöboven, och visst, den kritiken äger ju sitt berättigande.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.