Roger Sahlström

Artiklar av Roger Sahlström

Ovärdig är den svenska valrörelsen

Ovärdig är den svenska valrörelsen

🟠 Socialdemokraternas lögnaktiga påhopp och slag under bältet är en bottennotering som vi hade hoppats slippa i en svensk valrörelse, men det vittnar också om sossarnas minskande självförtroende. Trots att partiet ökat i år är det ett parti på nedgång, menar veckans debattör journalisten Roger Sahlström, som ser fram emot en blågul regering som kan börja montera ned sosseriet på allvar.

Kris inom polismyndigheten

Kris inom polismyndigheten

🟠 Poliser som slutar, poliselever som inte tar tjänster efter fullgjord utbildning, kravaller, gängkrig i förorterna och olösta brott som läggs på hög. Krisen inom polisen är ett faktum. Varningarna har kommit från många håll. Senast ut är Polisförbundets vice ordförande Thomas Stjernfeldt som menar att situationen är extremt allvarlig.

Fotbollsfirmor ska sätta stopp för ligorna

Fotbollsfirmor ska sätta stopp för ligorna

🟠 Polisen står handfallen inför unga så kallade ensamkommande som terroriserar omgivningen i centrala Stockholm. ”Folk kan inte längre röra sig säkert, därför måste vi göra något”, säger Amir. Han är en av många som är medlemmar i så kallade fotbollsfirmor som nu går ut för att stoppa de kriminella gängen i Stockholms city.

Romer  ockuperar  skolgård

Romer ockuperar skolgård

🟠 Svenskfinska skolan på Kungsholmen i Stockholm har en längre tid haft problem med romer som nattetid tar över skolgården och använder den som övernattningsplats. Det uppstår sanitära olägenheter – trappor och buskar används som toaletter. Skolan kan inget göra eftersom skolgården är allmän plats.

Folkets demonstration välbesökt

Folkets demonstration välbesökt

🟠 Omkring 500 personer samlades på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm inför Folkets demonstration. Vänstern och så kallade ”antirasister” hade lovat att störa mötet så mycket som möjligt och polisen fick föra bort ett trettiotal personer. Fredrik Vargas, en av organisatörerna, var dock nöjd med dagen. – Vi börjar bli en folkrörelse, säger han.

Page 1 of 5 1 2 5

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.