Tobias Svensson

Artiklar av Tobias Svensson

Bilden av det överhängande ”klimathotet” skärskådas

Bilden av det överhängande ”klimathotet” skärskådas

🟠 BOKRECENSION I boken Borde man oroa sig för klimathotet? konfronterar filosofiläraren Staffan Mörner de påståenden om ett förestående ”klimathot” som konstant förmedlas som absoluta sanningar. Mörner har varit engagerad i miljöfrågor under större delen av sitt liv och skriver sedan flera år om just klimatfrågan i olika nätpublikationer. Bokens utgångspunkt är ett ifrågasättande av det dominerande narrativet, vilket gör att läsaren får en gedigen grundkurs i klimatfrågans olika delar, skriver recensenten Tobias Svensson.

Om idiotins förutsägbara konsekvenser

Om idiotins förutsägbara konsekvenser

🟠 I sin senaste bok, med titeln Konsekvenserna, knyter etnologen och författaren Karl-Olov Arnstberg an till sina tidigare böcker om bland annat PK-folket, och ger en bakgrund till dessa personers agerande, samt redogör för de konsekvenser vi redan ser och kommer att få se. Läsaren blir inte bara mer övertygad om att utvecklingen är mycket allvarlig, utan får sannolikt också en större inblick i varför Västvärlden frivilligt försöker utplåna sig själv, skriver Nya Tiders recensent Tobias Svensson.

Muslimer i Österrike anmäler ”islamkarta”

Muslimer i Österrike anmäler ”islamkarta”

🟠 Den muslimska ungdomsorganisationen MJÖ ska lämna in en stämningsansökan mot den ”Karta över politisk islam” som togs fram av universitetet i Wien och Dokumentationscentrum för politisk islam och publicerades den 27 maj. Kartan visar namn och adresser på över 600 moskéer och föreningar i Österrike, samt vilka utländska kopplingar de eventuellt har.

Ny rapport: Sverige värst i Europa gällande gängskjutningar

Ny rapport: Sverige värst i Europa gällande gängskjutningar

🟠 En ny rapport från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) visar att det dödliga skjutvapenvåldet har ökat kraftigt i Sverige sedan mitten av 00-talet, och nu är värst av de 22 studerade länderna i Europa. I många europeiska länder minskar tvärtom det dödliga våldet, både generellt och med skjutvapen. Ökningen av dödsskjutningar i Sverige är exceptionell, och drivs så gott som helt av vapenvåld i kriminell miljö där offren är i åldern 20-29 år. ”Det handlar om en misslyckad och havererad invandringspolitik och kravlös integrationspolitik”, sade Jimmie Åkesson (SD) i en debatt mot inrikesminister Mikael Damberg (S).

Page 1 of 56 1 2 56

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.