Vávra Suk

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Artiklar av Vávra Suk

Är intelligenta mer värda än andra?

Är intelligenta mer värda än andra?

🟠 Man kan inte tolka riksåklagarens yttrande angående Bertil Malmberg på annat sätt. När Malmberg citerar forskning angående olika nationers genomsnittliga IQ, menar vice riksåklagaren att en folkgrupp med låg IQ är ”lägre stående”.

Journalist dömd för grovt förtal

Journalist dömd för grovt förtal

🟠 Rapporterade om en lärare som tvingade elever att bekänna sig till islam. Katerina Janouch dömdes av Uppsala tingsrätt för grovt förtal sedan hon namngivit en lärare som tvingat elever i lågstadiet att inom ramen för religionsundervisningen låtsas vara muslimer och bland annat recitera den islamiska trosbekännelsen. ”Eleverna var offer för en grov kränkning från lärarens sida, men tingsrätten gjorde läraren till offer”, säger hon till Nya Tider.

SD leder blågula blocket

SD leder blågula blocket

🟠 Det har skrivits historia. Sverigedemokraterna är näst största parti och har tagit på sig ledar­tröjan i det blågula blocket. Dessutom ser de rödgröna ut att förlora sin majoritet, även om skillnaden är knapp. Otroligt nog åkte inget parti ur riksdagen, även om många lever på marginalen. Nu väntar en snårig regeringsbildning, och vi kan tyvärr räkna med att man kommer att göra allt för att sätta krokben för SD.

Centern – ett schizofrent parti

Centern – ett schizofrent parti

🟠 Under arbetet med veckans reportage inför valet 2022 hade vi samlat en hel del material, men en del valde vi att lägga på hyllan för tillfället och i stället fokusera på Centerns ambitioner i årets valrörelse. Det som slår en vid en närmare granskning av Centern är hur splittrat partiet är mellan lokalavdelningarna och partiledningen, något jag kort tänkte ta upp här då det inte fick plats i veckans reportage.

Nu erkänner man allt mera öppet att man haft fel om invandringen

Nu erkänner man allt mera öppet att man haft fel om invandringen

🟠 I sitt sommartal i Göteborg den 14 augusti sade statsminister Magdalena Andersson att hon ”inte känner igen sig i vårt Sverige”. Talet handlade om gängkriminalitet som regeringen vill se en ”nationell offensiv” mot. Hårdare straff och mer övervakning, alltså samma sak som Moderaterna och Kristdemokraterna sagt i många år. Magdalena Andersson beskrev samtidigt på ett inte alltför inlindat sätt, bortsett från det vanliga politikersnacket så klart, att problemen med gängkriminalitet beror på ”för stor migration och för svag integration”.

Page 1 of 69 1 2 69

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.