Många människor känner en stor oro inför framtiden. Man anar att tillvaron kanske är på väg att på ett eller annat sätt förändras och att man kanske i större utsträckning bör tänka över hur man skulle klara sig om det skulle uppstå en riktigt stor kris. Vissa menar att vi förmodligen kommer att få uppleva tider där vi kommer att få det svårt med sådana självklara saker som matförsörjningen. Detta har fått en del människor att börja planera och ställa om sina liv.
En del har börjat intressera sig för sådant som självhushållning. Att ta vara på vad naturen har att ge, att odla sina egna grödor och ibland även djurhållning. Och då blir det ju viktigt att kunna lagra sin mat på bästa sätt. Men även att man ska kunna lagra sin mat i större kvantiteter under en lång period utan att näring eller smak förstörs.
Nu behöver man ju naturligtvis inte vara egenodlare för att intressera sig för hur man bäst förvarar sin mat. Att lagra sin köpta mat går ju utmärkt. I dag har vi frys att tillgå, men där är man ju rätt begränsad, det får ju inte plats hur mycket som helst. Och risken finns alltid att det blir långa strömavbrott, och då har vi förlorat allt.
Artikeln fortsätter
Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.
Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.
Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.