Användaren ”Fickludd” vill inmundiga korven ifråga utan skråmor och med bästa möjliga arom. För att undvika att korvskinnet spricker, låter han den sjuda i vatten med lagerblad, lite kryddpepparkorn och som extra piff – några skivor gul lök.
En annan användare propsar på att den ska förtäras med knäckebröd och inte i korvbröd. Ytterligare en menar att man ska vara i naturen för att uppleva korvens själ: över en lägereldsglöd bör man hänga burken och äta först när det ångar därur. Andra har låtit korven bli en del av sin livsstil. ”Gött som satan. Brukar käka en burk till frukost och dricka spadet som energidryck efter gymmet”, meddelar signaturen Loncin.
Artikeln fortsätter
Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.
Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.
Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.